Të gjitha palët të hapur për çdo formë të bashkëpunimit

 

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti ka pritur në takime ndaras kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës Berat Rukiqi, drejtoreshën e Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare Nora Hasani dhe kryetarin e Odës Ekonomike Amerikane, Arian Zeka. U tha se të gjitha palët u shprehën të hapur për çdo formë të bashkëpunimit në kuadër të fushës që bie mbi këtë komision.(Teksti-Kujtesa Bajrami – Fana, kamera: Sahit Troshupa)/21Media

 

Back to top button