Mbështetja e re nga buxheti po komentohet nga bizneset dhe njohës të ekonomisë

Mbështetja e re nga buxheti po komentohet nga bizneset dhe njohës të ekonomisë

Në këtë kohë pandemie, mbështetja më e re financiare nga buxheti i Shtetit, e natyrshme, që po komentohet gjerësisht nga bizneset dhe njohës të ekonomisë.

Çështje për diskutim është edhe se në ç’shkallë do të ndikojë vendimi më i ri qeveritar për rimëkëmbjen e bizneseve?(Teksti&kamera- Arlinda Hoxha)./21Media