Komuna e Prishtinës njofton se duke e filluar nga e hëna me 10 gusht do të hapen kopshtet e Prishtinës.

“Duke zbatuar udhëzimin e hartuar nga MASHT dhe protokollin e hartuar nga Komuna e Prishtinës në mënyrë që të mbrohet shëndeti i fëmijëve e punonjësve dhe parandalohet përhapja e #covid19 në institucionet parashkollore.”, thuhet në njoftimin e komunës.

Komuna e Prishtinës i menaxhon 8 kopshte publike dhe 9 kopshte me bazë në komunitet, duke përfshirë SOS kopshtin./21Media