Teatër: “La Rrem” – kushtuar Muharrem Qenës

 

 

Mbrëmë në Teatrin Kombëtar u dha premiera e shfaqjes “LaRrem”, e cila i kushtohet jetës dhe veprimtarisë së artistit shumëdimensionalë, Muharrem Qena. Përmes personazhit kryesor “La Rrem”, jeta dhe vepra e Qenës u portretizua në dimensione të ndryshme si: aktor, këngëtar, regjisor, e dramaturg./21Media

 

 

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button