Teatri “Avdush Hasani” me repertor të ri (Video)

1 min read


Teatri i Podujevës do të sjellë edhe tri premiera

Storja në vazhdim flet për teatrin “Avdush Hasani” në Podujevë. Drejtues të këtij teatri thonë se tashmë e kanë krijuar repertorin e shfaqjeve për këtë vit dhe se tashmë është dhënë premiera e parë. Deri në fund të vitit pritet të shfaqen edhe 3 premiera! (Teksti- Lirie DIBRANI, kamera-Sahit TROSHUPA)./21Media