Teatri i Gjilanit hap nëntorin me shfaqjen “Exil”

Teatri i Gjilanit hap nëntorin me shfaqjen “Exil”

Teatri i Gjilanit ka publikuar programin e shfaqjeve që do të jepen gjatë nëntorit.

“Exil” hap nëntorin dhe jepet më 16 nëntor.

“Gënjeshtër pas gënjeshtre”, “Kërkohet bashkëshort i ri”, “E vërteta”, “Loja e martesës”, “a.y.l.a.n” do jepen gjithashtu gjatë këtij muaji.

Shfaqja e shumë çmimeve “a.y.l.a.n” do të mbyll nëntorin për Teatrin e Gjilanit./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button