Telashet e fermerëve nga Klina (Video)

Fermerët: Vështirë të punohet në mungesë të ujit dhe mjeteve të punës
Komuna e Klinës është e njohur për blegtorë dhe bujq të vyer por, mungesa e ujit, e mjeteve të punës dhe e fuqisë punëtore u ka vështirësuar veprimtarinë me të cilën ata merren. Kultivuesit e lopëve, për shkak të temperaturave të larta janë detyruar të derdhin qumështin e grumbulluar.(Teksti-Xheneta Veliu, kamera: Sahit Troshupa)
/21Media</strong

Back to top button