Kandidatët për zgjedhje nën llupën e KGJK-së (Video)

KQZ kupton nesër për pastërtinë e aplikantëve për zgjedhje

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i është drejtuar Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe institucioneve të tjera lidhur me verifikimin e mbi 4 mijë kandidatëve që synojnë t’i futen garës për zgjedhjet lokale të 17 tetorit. Këto institucione kanë afat edhe ditën e nesërme që të japin opinionet e tyre, ndërsa organizatat që monitorojnë institucionet e drejtësisë thonë që kandidimi i personave që kanë probleme me ligjin e cenon garantimin se në institucione nuk do të ketë persona që nuk janë me duar të pastra./21Media

Back to top button