Telekom Albania tashmë është ONE Telecommunications, dhe kështu nis një epokë e re për operatorin e parë të telefonisë celulare në Shqipëri. Ky ndryshim i rëndësishëm u bë sot i ditur nga aksionerët e kompanisë, dhe përparësitë janë menjëherë të dukshme./21Media