Temperaturat e larta, rritet numri i personave që helmohen nga ushqimi

Fetahu: Të ketë më shumë kujdes në ushqim

Për shkak të temperaturave të larta ka filluar edhe rritja e numrit të pacientëve të cilët helmohen nga ushqimi apo ju paraqiten probleme të ndryshme.

Mjekët bëjnë thirrje për qytetarët që të kenë kujdes në blerjen e ushqimit dhe të konsumojnë pemë e perime të freskëta./21Media

Back to top button