Ambasada Gjermane dhe OSBE me projekt për luftimin e korrupsionit

Korrupsioni i nivelit të lartë vazhdon të jetë problem

Ambasadorja e Gjermanisë në Kosovë, Angelika Viets, tha se korrupsioni i nivelit të lartë vazhdon të mbetet një nga problemet kryesore të Kosovës.

Këto komente ajo i bëri në lansimin e projektit për fuqizimin e kapacitetit të institucioneve të Kosovës në luftimin e korrupsionit të lartë, i mbështetur nga Qeveria Gjermane dhe Misioni i OSBE-së në Kosovë./21Media

Back to top button