“Tërë jetën time, ua kushtova fëmijëve”

 Hazbije Jasiqi , 41 vite edukatore

Të përfundosh studimet, të gjesh një punë janë pikësynimi i cdo të riu, por të gjesh një punë që e bënë cdo ditë për 41 vite, me përkushtim dhe më  dashuri, do të ishte më e mira. Kështu, ka vepruar, Hazbije Jasiqi pas kaq vitesh duke e bërë me shumë dashuri punën e edukatores shprehet se, tanimë kam filluar të mbledh copëzat e jetës./21Media

https://youtu.be/7r9s4Mi6uBg

 

 

 

Back to top button