Termokosi: Faturat e ngrohjës – sipas konsumit e jo sipërfaqës së banesës (Video)

Vazhdon zbatimi i projekti për vendosjen e pajisjeve matëse në radiatorë

Mbi dy mijë prishtinas kanë hapur dyert e banesave të tyre për instalimin e pajisjeve në radiatorët e kyçjes në ngrohtoren “Termokos”. Ky është projekti i parë i cili po zbatohet dhe mundëson rregullimin vetanak të temperaturave. Që nga ky sezon dimëror, qytetarët do të paguajnë faturën e ngrohjes varësisht nga konsumi, e jo nga metrat katrorë të hapësirës e cila ngrohet./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button