Testi i arritshmërisë më 4 dhe 14 qershor

Rreth 24 mijë nxënës që kryen klasën e nëntë do t’i nënshtrohen testit të arritshmërisë. Ky test do të mbahet këtë muaj në dy data të ndryshme, për shkak të dyfishimit të pyetjeve dhe numrit më të madh të lëndëve./21Media

Back to top button