Ministrisë së Arsimit i kërkohet vlerësimi i mësimdhënësve

Pupovci: Ideja për ndryshimin e vlerësimit të performancës në zhvillim e sipër
Organizata “Teach Of Kosova” prezantoi projektin njëvjeçar për matjen e performancës së mësimdhënësve. Tashmë është krijuar grupi punues, në të cilin janë përfshirë Ministria e Arsimit, Sindikata e Arsimit, drejtorë të shkollave, psikologë dhe prindër./21Media

Back to top button