Qyteti i Tetovës vazhdon që edhe gjatë ditës së sotme të mos ketë ujë për pije, rezultatet tregojnë se uji ka filluar të pastrohet, por nuk është akoma i pijshëm. Qytetarët  e anketuar thonë se komuna u desh të marrë masa, ndërsa pas vërshimeve në fshatin “Falishtë” situata gjatë ditës së sotme është e qetë, ndërsa tokat bujqësore janë gjithë baltë dhe rërë./21Media