Vendi që nga java e kaluar është duke u përballur me reshje shiu dhe bore, ku si pasojë disa pjesë të Kosovës janë vërshuar. Njohës të fushës së hidroteknikës dhe arkitekturës japin disa hapa që duhen ndërmarr nga ana shtetërore në mënyrë që t’iu shmangemi përmbytjeve nga reshjet./21Media

(Përgatiti: Lirie Dibrani, Kamera: Alban Ismaili)