Nga vizita e presidentit të Kosovës në Japoni

Nga vizita e presidentit të Kosovës në Japoni

Presidenti i vendit Hashim Thaçi gjatë vizitës në Japoni është takuar zëvendëspresidentin ekzekutiv të Korporatës Toyota, Mitsuru Kawai dhe menaxhmentin e fabrikës së prodhimit në Toyota City. Thaçi,  ka kërkuar nga ta që të shqyrtojnë mundësinë e zgjerimit të tregut në Kosovë dhe përmes saj në vendet e Ballkanit Perëndimor dhe Evropës./21Media