Vizita e presidentit Thaçi në Japoni

Vizita e presidentit Thaçi në Japoni

Presidenti Hashim Thaçi, po qëndron në Japoni në një vizitë zyrtare. Ai ka zhvilluar takime në Osaka dhe Kyoto. Për të shtyrë përpara agjendën e bashkëpunimit dhe shkëmbimit ekonomik ndërmjet dy shteteve, presidenti Thaçi ka zhvilluar një takim me përfaqësues të odave ekonomike të Japonisë, si dhe me deputetë të parlamentit japonez që vijnë nga ky rajon./21Media