Presidenti Thaçi në SHBA: Nuk do të ketë as shkëmbim të territoreve dhe as ndarje të Kosovës

Presidenti Thaçi në SHBA: Nuk do të ketë as shkëmbim të territoreve dhe as ndarje të Kosovës

Në qarqet politike në vazhdimësi në qendër të vëmendjes janë bisedimet Kosovë – Serbi.

Ecuria e këtyre bisedimeve dhe zhvillimi i mëtejshëm i tyre ishte tema kryesore edhe gjatë vizitës disaditëshe të presidentit Thaçi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në përfundim të kësaj vizite presidenti Thaçi tha në Washington se tani po kërkojnë marrëveshje paqësore se është momenti kur edhe Serbia është e gatshme për një marrëveshje të tillë./21Media