“The Handke Project” jepet sonte në Dortmund

Shfaqja “The Handke Projcet” do të jepet sonte(17 dhjetor) në teatrin e Dortmundit, në Gjermani.
Shfaqja nis nga ora 20:00.
Në shfaqjen “The Handke Project” e shkruar nga Jeton Neziraj dhe në regji të Blerta Nezirajt luajnë Arben Bajraktaraj, Adrian Morina, Verona Koxha, Ejla Bavćić, Klaus Martini e Anja Drljević.
The Handke Project është produksion i Qendrës Multimedia, në bashkëpunim me Mittelfest & Teatro della Pergola (Itali); Teatrin e Dortmundit (Gjermani); Teatrin Kombëtar të Sarajevës & Festivalin Ndërkombëtar të Teatrit Scene MESS (Bosnjë dhe Hercegovinë).
“The Handke Project” u dha edhe mbrëmë në Dortmund./21Media

Back to top button