“The Memory of Air” vazhdon të jetë e hapur në Muzeun Kombëtar të Fotografisë

1 min read

Më 14 janar është hapur ekspozita “Kujtesa e Ajrit” në Muzeun Kombëtar të Fotografisë “Marubi” në Shkodër.

Kjo ekspozitë do të vazhdojë të jetë e hapur për një muaj, konkretisht deri më 14 shkurt.

“Memory of the air” ekspozitë personale e artistëve Chiaralice Rizzi dhe Alessandro Laita kuruar nga Gabi Scardi.

Scardi është historiane arti, kuratore dhe shkrimtare, kërkimi i saj fokusohet në ndërthurjen mes artit pamor, antropologjisë, arkitekturës, dizajnit, modës dhe kulturës urbane./21Media