The Weeknd më i dëgjuari në Spotify!

1 min read

The Weeknd ka pasur një fundjavë triumfuese. Fituesi i Grammy-t, Abel Tesfaye e ka kaluar artistin tjetër kanadez, Justin Bieber, duke u bërë artisti numër një global në platformën digjitale Spotify, duke grumbulluar 85.6 milionë dëgjues mujor.

Bieber ka mbajtur më parë rekordin, duke grumbulluar 83.3 milionë dollarë gushtin e kaluar.

Arritja ka ardhur pasi The Weeknd ka publikuar albumin e tij të pestë në studio “Dawn FM”.

Pas publikimit të tij, albumi ka dominuar listat e Spotify si albumi më i mirë në të gjithë botën.

Albumi përmban bashkëpunime me Tyler, Creator dhe Lil Wayne dhe mikun e tij më mirë të Weeknd Carrey.

“Dawn FM” lë mbrapa edhe albumin “30” të Adele./21Media