Synohet impulsi i ri pozitiv ambientit biznesor

   Synohet impulsi i ri pozitiv ambientit biznesor

Si fryt i analizave të hollësishme të një grupi afaristësh, me qëllim të tejkalimit të ngecjeve në fushën e të bërit biznes dhe të dhënies së kahjeve pozitive kësaj fushe, është themeluar Oda e Afarizmit të Kosovës. Kështu u tha sot në promovimin e këtij asociacioni më të ri biznesor të Kosovës./21Media