Do të hulumtohen sjelljet korruptive në sistemin gjyqësor

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

KDI lanson hulumtimin “Iniciativa për Integritet Gjyqësor”

Instituti demokratik  i Kosovës,  lansoihulumtimin  “Iniciativa për Integritet Gjyqësor”. U tha se qëllimi i këtij hulumtimi është që t’u ofrojë mundësinë akterëve kryesor të sistemit të drejtësisë në Kosovë, që në mënyrë anonime të ndajnë shqetësimet rreth llojeve të sjelljeve korruptive dhe rrethanave në të cilat ato shfaqen./21Media