Tifozët më kreativ

Koreografitë që shprehin mbështetjen për klubet 

Siç e do tradita, derbi milanez mes Interit dhe Milanit është shoqëruar edhe me koreografi fantastike.

Veprat artistike që krijojnë tifozët e të dyja klubeve janë thjeshtë madhështore. Pak ka tifozëri në botë që bëjnë të tilla koreografi.

Secila më e veçantë se tjetra, koreografitë shprehin mbështetjen për klubet e tyre në këtë kohë krizash të rezultateve. Në stadium janë prezent rreth 85 mijë shikues.

Dy ekipet italiane po përballen mes vete në xhiron e 32-të të Serie A.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button