Në vazhdën e “muajit të krenarisë” që festohet çdo vit në qershor për të njohur komunitetin LGBTQI + , Naaz Joshi, një femër transgjinore me bazë në Delhi, fitoi titullin Mbretëresha e Bukurisë 2021-22”, një titull ndërkombëtar në një konkurs virtual.

Përcjellësja e parë e saj ishte Valentina nga Kolumbia dhe e dytë ishte Olivia nga Meksika, transmeton rtv21.tv.

Konkursi që pritej të zhvillohej në Dubai më 1 qershor 2021, u anulua për shkak të pandemisë dhe me këshillën e garuesve u mbajt në mënyrë virtuale.

Në konkursin online, më shumë se 15 vende morën pjesë. Vendet që hynë në pesë vendet e para ishin Kolumbia, Spanja, Brazili, Meksika dhe India.

Garuesve iu dhanë detyra së bashku me fustanin e mbrëmjes dhe prezantimin e kostumit kombëtar në takimin dixhital.
Ndërkohë, Naaz mban kurora edhe për disa tituj të tjerë në konkurset e bukurisë si, Miss Universe Diversity 2020, Miss Ëorld Diversity 2017-20, Miss Republic INTERNATION Beauty dhe Miss United Nations.

Kurora e “Mbretëreshës së bukurisë” u krijua nga “Pesha Creations” dhe ka vlerë 3,000 dollarë, kurora është frymëzuar nga “Nëna Tokë” dhe e mbushur me kristale Sëarovski./21Media