AGK, kërkon trajtim më dinjitoz të tyre

AGK, kërkon trajtim më dinjitoz të tyre

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka kritikuar qasjen ndaj gazetarëve nga ana e Lëvizjes Vetëvendosje dhe LDK-së, gjatë negociatave për koalicion qeverisës, pas kufizimit që iu bë mbrëmë gazetarëve në hollin e Kuvendit të Kosovës, të cilët priten pothuajse 3 orë të tëra, ndërsa palët nuk u deklaruan duke lëshuar objektin në mënyrë të fshehur.(Përgatiti: Aurela Elshani, kamera: Alban Ismaili)./21Media