Transparenca e munguar e kryeministrit para deputetëve?! (Video)

Krasniqi: Kurti duhet me ditë se Kosova nuk është vetëm e VV-së.-Lushtaku: Transparenca e Qeverisë është shumë e mangët.-Thaçi: Kryeministri po i shmanget Kuvendit
Qeveria ka shumë pak transparencë në procesin e dialogut dhe mungesë të theksuar të raportimeve të kryeministrit para deputetëtve. Kështu vlerësojnë deputetët e opozitës dhe monotorisit e Kuvendit nga KDI. Kërkohet që Kuvendi t’i ndërpres pushimet. (Përgatiti: Burim ZARIQI,Kamera: Gyner MUJA)./21Media

Back to top button