Kryeziu: Do t’i adresojmë brengat e qytetareve.- O’Connell: Duhet të jeni më kërkues

Kryeziu: Do t’i adresojmë brengat e qytetareve.- O’Connell: Duhet të jeni më kërkues

Instituti Demokratik i Kosovës publikoi raportin “Transpa-rometri 2018”, që vë në pah të gjeturat dhe rekomandimet nga matja e transparencës së institucioneve të qeverisjes lokale. Sipas raportit Drenasi, Mitrovica e Jugut, Obiliqi dhe Mamusha, janë komunat më trasparente./21Media