Trendet e viteve ’90 që menduam se ishin zhdukur, por ato po kthehen

1 min read

Nëse keni jetuar në vitet ’90, ndoshta keni rënë pre e të paktën disa prej tendencave të modës së asaj epoke. Rimel blu dhe vezullues, buzë të konturuara, xhaketa të mëdha dhe këmisha të lidhura.

Nëse menduat se nuk do të kishit dëgjuar më për to, e kishit gabim, sepse ata vazhdojnë të kthehen në jetë, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

Disa nga ato tendenca kanë ende fansa dhe më poshtë mund t’i shikoni disa shembuj të viteve ’90 dhe të viteve të fundit./21Media

10+ Trendet e viteve '90 Ne menduam se ishin zhdukur përgjithmonë, por ato vazhdojnë të kthehen

10+ Trendet e viteve '90 Ne menduam se ishin zhdukur përgjithmonë, por ato vazhdojnë të kthehen

10+ Trendet e viteve '90 Ne menduam se ishin zhdukur përgjithmonë, por ato vazhdojnë të kthehen

10+ Trendet e viteve '90 Ne menduam se ishin zhdukur përgjithmonë, por ato vazhdojnë të kthehen

10+ Trendet e viteve '90 Ne menduam se ishin zhdukur përgjithmonë, por ato vazhdojnë të kthehen

10+ Trendet e viteve '90 Ne menduam se ishin zhdukur përgjithmonë, por ato vazhdojnë të kthehen

10+ Trendet e viteve '90 Ne menduam se ishin zhdukur përgjithmonë, por ato vazhdojnë të kthehen

10+ Trendet e viteve '90 Ne menduam se ishin zhdukur përgjithmonë, por ato vazhdojnë të kthehen

10+ Trendet e viteve '90 Ne menduam se ishin zhdukur përgjithmonë, por ato vazhdojnë të kthehen

10+ Trendet e viteve '90 Ne menduam se ishin zhdukur përgjithmonë, por ato vazhdojnë të kthehen

10+ Trends From the ’90s We Thought Were Gone Forever, but They Keep Coming Back

10+ Trends From the ’90s We Thought Were Gone Forever, but They Keep Coming Back

10+ Trends From the ’90s We Thought Were Gone Forever, but They Keep Coming Back