Së shpejti emërohet bordi i ri i “Trepçës” Ndërmarrja Publike “Trepça” është pa Bord Mbikëqyrës që nga 6 shtatori, pasi skadimit të mandatit të bordit të përkohshëm të emëruar nga ish-kryeministri Albin Kurti. Në anën tjetër konkursi i Qeverisë Hoti i shpallur për Bordin Mbikëqyrës të kësaj ndërmarrjeje, është mbyllur më 14 gusht. Minatorët po kërkojnë të emërohet një bord profesional dhe jo politik për Trepçën./21Media https://youtu.be/pk1vJZeHF2Y

Së shpejti emërohet bordi i ri i “Trepçës”

Ndërmarrja Publike “Trepça” është pa Bord Mbikëqyrës që nga 6 shtatori, pasi skadimit të mandatit të bordit të përkohshëm të emëruar nga ish-kryeministri Albin Kurti.
Në anën tjetër konkursi i Qeverisë Hoti i shpallur për Bordin Mbikëqyrës të kësaj ndërmarrjeje, është mbyllur më 14 gusht.
Minatorët po kërkojnë të emërohet një bord profesional dhe jo politik për Trepçën./21Media