Truke të thjeshta për të shkrepur fotografi mahnitëse

1 min read

 

Fotografitë mahnitëse që shohim në rrjetet sociale mund t’i bëjmë lehtësisht me disa truke të thjeshta.

Fotografi nga Los Angeles, Chris Hernandez, u tregon ndjekësve të tij në Instagram se si mund të krijojnë disa foto të mrekullueshme me pak kreativitet dhe me pak editim.

Më poshtë keni disa nga fotot mahnitëse të Chris Hernandez, së bashku me mënyrën se si ai i arrin ato./21Media