Trump dhe Putin biseduan për Ukrainën e Sirinë

Trump e Putin shtrëngojnë duart për herë të parë

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin ka thënë se takimi i parë me Presidentin e Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, kanë diskutuar për situatën në Ukrainë dhe Siri, si dhe për luftën kundër terrorizmit dhe sigurinë kibernetike.

“Kemi pasur një bisedë shumë të gjatë me Presidentin e Shteteve të Bashkuara. Bëmë shumë pyetje për Ukrainën, Sirinë dhe të tjera çështje të caktuara dypalëshe. Përsëri u kthyem të çështjet e luftës kundër terrorizmit dhe sigurisë kibernetike”, tha Putin.

Takimi mes Trumpit dhe Putinit është mbajtur sot në Hamburg gjatë Samitit G20.

Back to top button