Trump: Marrëveshja Izrael-EBA përparim i jashtëzakonshëm

1 min read

 

Izraeli dhe Emiratet e Bashkuara Arabe nënshkruan sot nën kujdesin e SHBA-së një marrëveshje paqeje historike, u shpreh presidenti amerikan Donald Trump.

“Ky është një përparim i jashtëzakonshëm”, komentoi Trump.

Ai e quajti këtë normalizim midis marrëdhënieve të dy vendeve, një marrëveshje historike paqeje midis dy miqve të shkëlqyer të SHBA-së.