Trump-it nuk i pëlqejnë pushimoret

Trump-it nuk i pëlqejnë pushimoret

Gati pesë muaj pa zgjedhjes, presidenti amerikan Donald Trump për herë të parë vendosi që të kalojë pushimet në pushimoren shtetërore Camp David, dhe jo në pushimoret e tija private në Florida dhe New Jersey.

AP vlerëson se nuk pritet që një gjë e tillë të bëhet e zakonshme për Trump, pasi që më herët ai u ka shpjeguar gazetarëve se nuk i pëlqejnë pushimoret.