Trump urdhëroi takim urgjent

Donald Trump e urdhëroi këshilltarin për takim urgjent pas sulmit kibernetik

Presidenti i SHBA Donald Trump, urdhëroi këshilltarin e tij të sigurisë, Tom Bossert, të zhvillonte një takim urgjent të premten në mbrëmje për të vlerësuar kërcënimin e paraqitur nga një sulm global kompjuterik në të paktën 150 vende, tha një zyrtar i lartë i administratës për Reuters.

“Stafi i lartë i sigurisë mbajti një takim tjetër në Dhomën e Situatave të Shtëpisë së Bardhë të shtunën derisa  FBI dhe Agjencia e Sigurisë Kombëtare po përpiqeshin të identifikonin autorët e sulmit masiv në interne”,  tha zyrtari, i cili foli në kushte anonimiteti.

Back to top button