Truss-Putinit: Rrëmbimi i civilëve të pafajshëm, taktikë e neveritshme

Sekretarja e Jashtme e Britanisë, Liz Truss ka akuzuar presidentin rus Vladimir Putin për rrëmbim të civilëve të pafajshëm.
Përmes një postimi në Twitter, Truss ka thënë se lideri rus po u drejtohej masave të dëshpëruara në luftën kundër Ukrainës.
“Putin po vazhdon të përdorë taktika të neveritshme kundër popullit ukrainas, duke përfshirë rrëmbimin e civilëve të pafajshëm. Ai nuk po i arrin objektivat e tij dhe po përdor masa të dëshpëruara”, ka shkruar Truss./21Media

Back to top button