Morina: Humbëm rreth 85 milionë euro por nuk ka nevojë për panik.-Abdixhiku: Kjo humbje paraqet rënien më të madhe që nga kriza e vitit 2008-2009

Morina: Humbëm rreth 85 milionë euro por nuk ka nevojë për panik.-Abdixhiku: Kjo humbje paraqet rënien më të madhe që nga kriza e vitit 2008-2009

Bordi drejtues i Fondit Pensional të Kursimeve, raportoi  para Komisionit Parlamentar të Buxhetit dhe Financave për humbjet rreth 85 milionë euro që pati vjet. U kërkua sqarim për këto humbje dhe për dëmet që iu janë shkaktuar qytetarëve./21Media