Trusti sivjet pësoi humbje 100 milionë euro!

“Trusti sivjet pësoi humbje 100 milionë euro”, kështu deklaroi eksperti i ekonomisë, Jakup Bellaqa në “Click” në RTV21.
Bellaqa tha në krahasim më vitin 2021 Trusti ka pësuar humbje 100 milionë euro.
“Sipas disa informateva qe i kam kjo ka ndodhë për shkak të disa tërheqjeve që kanë bërë në treg financiar dhe ka ndodhë rënia”, tha Bellaqa duke kërkuar që të reformohet Trusti Pensional.
Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu, këkroi nga qytetarët të kontrollojnë llogaritë e tyre dhe të shohin sa kanë rënë mjetet e tyre në Trust./21Media

Back to top button