Turnir tradicional i futbollit për 17 Shkurt

Për nder të 17 shkurtit festës së Pavarësisë së Kosovës, Shoqëria nga Rovato organizon turnirin tradicional të futbollit.
Turniri do organizohet nën patronatin e Shoqërisë në Rovato, te pallati i sporteve “Via Eniaudi 2 Rovato” në Itali.
“Regjistrimi i ekipeve ka filluar më 25 janar dhe do jetë i hapur deri më 10 shkurt.
Bëhet e ditur se hedhja e shortit do bëhet më 11 shkurt në ora 20:00.
Prezent në këtë organizim do jetë edhe RTV21./21Media

Back to top button