Tvorchi do të përfaqësojnë Ukrainën në Eurovision 2023

Tvorchi janë përzgjedhur për të përfaqësuar Ukrainën në Eurovision Song Contest 2023, në Liverpool.
Ndryshe nga vitet normale, kur do të mbahej në vendin e fituesit të mëparshëm, ngjarja është dashur të zhvendoset në Liverpool pasi Ukraina është në luftë.
Tvorchi janë një grup muzikor elektronik nga qyteti perëndimor i Ternopilit, i formuar në vitin 2018 nga producenti i zërit Andrew Hutsuliak dhe vokalisti Jeffery Augustus Kenny.
Kënga që ata do të performojnë në Liverpool, do të jetë “Heart Of Steel”./21Media

Back to top button