Kërkohet që Sefedin Osmanit t’i rritet dënimi me 35 vjet burgim

Kërkohet që Sefedin Osmanit t’i rritet dënimi me 35 vjet burgim

U shty seanca për rritjen e dënimit ndaj të akuzuarit Sefedin Osmani,  i cili kishte dhunuar dhe vrarë 9 vjeçarin Kujtim Veselin në Fushë Kosovë në vitin 2019.  Është kërkuar rritja e dënimit në 35 vjet burgim.(Teksti-Shqipe Miftari, kamera-Sahit Troshupa )./21Media