“Udhët e mija” vjen në version të ri “Udhët e gjyshit” nga Alteu, nipi i Ilir Shaqirit

“Udhët e mija” ishte një ndër hitet e këngëtarit Ilir Shaqiri, e cila u bë këngë himn për mërgimtarët gjatë viteve të 90-ta.

E ky hit tash vjen në një verison tjetër “Udhët e gjyshit”, nga Alte Shaqiri, nipi i Ilir Shaqirit.

Për tekstin është përkujdesur Ilir Shaqiri dhe Izet Rraci, derisa muzika e ka bërë Naim Gjoshi, kurse orkestrimin e ka bërë Ilir Shaqiri./21Media

 

Back to top button