Kërkohet të mos shqetësohen qytetarët pa lejen e tyre përgjatë fushatës zgjedhore

Kërkohet të mos shqetësohen qytetarët pa lejen e tyre përgjatë fushatës zgjedhore

Një ditë para hapjes zyrtare të fushatës zgjedhore, po kërkohet nga partitë politike që të zhvillojnë fushatë të drejtë dhe pa presione për qytetarët. Për këtë partive politike sot iu është dërguar udhëzuesi nga Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, “Komunikimi me qytetarë gjatë fushatës zgjedhore”./21Media