Pacoll ka thënë se çdo familje do të ketë nga një të puënsuar

Pacoll ka thënë se çdo familje do të ketë nga një të puënsuar

Alenaca Kosova e Re mbajti një takim me qyetetarë dhe struktura të kësaj partie në Gjakovë. Kryetari i kësaj partie Behgjet Pacolli, premtoi se se me koaliconin LDK-AKR-Alterantiva, Gjakova do të merr kahje tjetër drejt një përspektive më të madhe zhvillimore. Premtoi punësim për qytetarët e Gjakovës dhe për studentët./21Media