UEFA publikon në faqen zyrtare fotografi të tifozëve shqiptarë të ngjyrosur me shqiponjë

UEFA ka publikuar 10 fotografi të tifozëve shqiptarë të ngjyrosur me ngjyrat e kombëtares dhe shqiponjë.

Shqipëria luan sonte kundër Spanjës me shpresën se do të fitojë e të kualifikohet tutje.

Back to top button