Një rast i dhunës seksuale është raportuar dje në Policinë Rajonale të Ferizajt.

Një vajzë e cila ishte raportuar si e zhdukur që nga 6 gushti është dërguar në polici dhe dyshohet se ka qenë viktimë e dhunës seksuale nga persona të panjohur.

Sipas policisë viktima është paraqitur në polici të hënën më 24 gusht.

Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori./21Media