Një i dyshuar 22 vjeçar është arrestuar dhe akuzuar për vrasjen

Një i dyshuar 22 vjeçar është arrestuar dhe akuzuar për vrasjen

Policia në shtetin e Virxhinias ka gjetur eshtrat që besohet të jenë të një vajze 17-vjeçare myslimane, e cila u sulmua pranë një xhamie para se të zhdukej.

Adoleshentja, e identifikuar nga të afërmit si Nabra, po ecte me miqtë e saj para se të përfshiheshin në një mosmarrëveshje me një shofer në Herndon, tha policia.

Njeriu u largua nga makina dhe sulmoi vajzën, thanë ata. Më pas ajo u zhduk.

Një i dyshuar 22 vjeçar është arrestuar dhe akuzuar për vrasjen.

Motivi i sulmit është ende i panjohur, por krimi i nxitur nga urrejtja është një nga opsionet që po hetohen.