Lideri socialist i Francës dha dorëheqje pas humbjes

Lideri socialist i Francës dha dorëheqje pas humbjes

Lideri socialist i Francës Jean-Christoph Cambadelis ka dhënë dorëheqje pas humbjes së rëndë që partia e tij sot ka përjetuar gjatë raundit të dytë të zgjedhjeve parlamentare.

“Triumfi i partisë së presidentitn Emanuel Macron është e padiskutueshme, humbja e së majtës është  e pashmangshme dhe humbja e partisë socialiste është  e pakthyeshme”, ka deklaruar mbrëmë Cambadelis